Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

MOTO

Hier vind je een overzichtje van leuke sites, apps, … mbt Moto’s (motorkledij, motorfietsen, …..)

motorbijstand vab: Pechverhelping voor motorrijders

louis: Motorkleding, motorhelmen en motoraccessoires. 35.000 producten van 160 merken

24mx: Belgiës grootste motorsportwinkel

xlmoto: Belgiës beste motorfietswinkel

motoutlet: outlet en nieuwe collecties – gear and fashion

motoplus: Het laatste motor nieuws met actuele motortesten, vergelijk testen van kleding, helmen en accessoires.

clubmot: motoropleidingen voor en door motorrijders !

route66reizen: Heeft u interesse in motorrijden in USA of Canada? Route 66 Reizen neemt u graag mee voor een onvergetelijke en zorgeloze motorvakantie! U kunt kiezen voor een groepsreis of individuele reis. (Fly&Bike)

BANDENBLOG

bikerblog: Bikerblog.be is een website voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar specifieke informatie, weetjes, reviews en inspiratie. Ik gebruik eigen foto- en filmmateriaal en probeer op een creatieve en originele manier een eigen reflectie weer te geven van mijn motorbeleving en interesse.

APP

riderplus: Rider+ ™ is een innoverende en gratis applicatie voor de community van motor- en scooterrijders. Moteo, Europese invoerder en distributeur sinds meer dan 80 jaar van motoren, scooters, accessoires en onderdelen in Europa, lanceert de applicatie Rider+™. Bedoeling is om de ritten aan het stuur van een gemotoriseerde tweewieler intenser te beleven, ze te delen met anderen, én een goed doel te steunen. Rijden voor je plezier en ondertussen hulp bieden aan de minderbedeelden. Eens geconnecteerd, deel je je ervaringen en maak je kennis met andere motorlievende gebruikers in heel de wereld.