Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

VOORDEELKAARTEN / CASHBACK

Voordeelkaarten, kortingkaarten, verminderingskaarten, ….  bijna iedere winkel, firma, medium heeft er wel één.
Deze zijn meestal beperkt tot klanten van één winkel of winkelketen, leden van een vereniging of mensen die een abonnement hebben op een bepaalde krant of tijdschrift en zijn daarom meestal vrij goed gekend.  Daarnaast zijn er nog een paar andere kaarten die (denk ik) niet altijd even goed gekend zijn maar daarom niet minder interessant.  Ik zet ze voor u even op een rijtje :

joyn : Die stapel klantenkaarten in je portefeuille vervangen door een app? Dat kan. Met de digitale klantenkaart van joyn spaar je voor leuke beloningen bij duizenden handelaars.

countdown : Sedert 1970 is Countdown vanuit Londen actief in het ontwikkelen van loyaliteitsprogramma’s.  Inmiddels is Countdown uitgegroeid tot de succesvolste en meest verspreide voordeelkaart. Sinds 1988 is Countdown ook actief in de Benelux met dit beproefd concept.

lyoness : Het motto van Lyoness luidt: „Geld terug bij iedere aankoop“. Lyoness is een branche-overschrijdende , internationale inkoopgemeenschap met een loyaltyprogramma voor de regionale, nationale
en internationale handel.

oxytime : het paspoort van de levensgenieter

my hotelcard : Met je Hotel Card geniet je een jaar lang van een superlaag tarief voor hotelkamer en ontbijt.

en deze en vele andere (klanten)kaarten kan je opslaan in 1 app vb: stocard, fidme