Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

avontuurlijke reizen

1° BEYOND BORDERS

beyond borders : Bij BEYOND BORDERS proberen we een origineel antwoord te geven op de steeds groter wordende zin van velen om de wereld te zien, om tijd door te brengen op spectaculaire locaties in de natuur.

Zoveel mogelijk en zo ver mogelijk weg dus van het massatoerisme, maar wel in het gezelschap van gelijkgezinden: samen reizen met je beste vriend/in, je partner,… en/of tegelijk interessante mensen ontmoeten in een groot(s) avontuur.
Daaraan koppelen we ook regelmatig competitieve elementen; soms met een insteek van bekende formats op tv, soms volledig zelf uitgewerkt. Dus niét voor tv en ook niet enkel voor experts: onze formats zijn voor iedereen haalbaar mits een gezonde basisconditie en zin voor avontuur.

Dit alles maakt dat we avontuurlijke concepten aanbieden die je elders niet zal vinden. Niet in België, niet in Nederland of in de rest van Europa.

2° EXPLORE SHARE

Op het platform explore-share kan je zonder tussenpersoon eender welke avontuurlijke activiteit boeken.

Of je nu een trail running opleiding in de bergen wilt volgen, een trektocht met je familie, een skitocht met je vrienden of een spannende beklimming wil organiseren: Explore-Share.com brengt je in contact met de juiste experts om je professioneel te begeleiden, zodat je optimaal kan genieten van een unieke tijd in een prachtige omgeving.

3° ACSI FREELIFE MAGAZINE

magazine voor de actieve kampeerder

4° TRAVELBASE

Travelbase organiseert actieve reizen met focus op natuur & avontuur.