Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

singles

vakantieschakel: een website die Vlamingen moet helpen om de problemen te overwinnen die hen verhinderen op vakantie te gaan. En dan gaat het niet enkel om financiële drempels. Via de website kunnen Vlamingen hun probleem doorgeven, waarna een “vakantieschakelaar” een oplossing zoekt bij 600 toeristische aanbieders en 1.600 sociale organisaties. Het doelpubliek is breed: gezinnen met veel kinderen of kinderen met een beperking, personen met een mentale beperking, eenoudergezinnen en zelfs gezinnen met drie honden kunnen een beroep doen op de dienst. Achter de website vakantieschakel.be zit een databank en een uitgekiend computersysteem om de juiste link te leggen tussen vraagstellers en aanbieders. “Deze ondernemers en organisaties engageren zich al om personen met een laag inkomen vakantie te laten beleven. Zij zijn vaak bereid ook mensen te helpen die andere drempels ervaren.

altero singlereizen: Single reizen aanbod ism Anders Reizen. Actieve reizen in kleine groepen

foxvakanties: speciale groepsreizen voor alleenreizenden die op een ongedwongen manier samen willen reizen en hun reisbelevenissen willen delen met andere singles.

maris life: Een reislabel dat reizen selecteert en organiseert voor alleenstaande ouders die alleen met hun kinderen op vakantie willen. Maris Life is daarom alleen met en voor alleenstaande ouders

tomeeto: via Tomeeto kan u singles ontmoeten door deel te nemen aan activiteiten of mee te gaan op weekends, vakantie, groepsreizen en zeilweekends.

alleenreizenden : Wij organiseren Nederlandstalige begeleide groepsreizen exclusief voor alleenstaanden of mensen die zonder partner reizen in de leeftijdscategorie 50+. Wat u ook verkiest, u kan reizen in een ongedwongen sfeer naar bestemmingen overal ter wereld.