Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

schoenen – sneakers

LEREN SCHOENEN BESCHERMEN:
Je leren schoenen beschermen? Dat doe je zo! (bron GVA)

Leren schoenen blijven niet alleen super stijlvol, ze zijn ook nog eens ijzersterk als je ze correct beschermt. Maak je schoenen schoon met een vochtige doek en laat ze genoeg drogen.

Je schoenen soepel houden en vlekjes verbergen? Dat doe je met schoensmeer. Kies voor dezelfde kleur als je schoenen of een kleurloze variant om op safe te spelen. Laat het product een half uurtje intrekken, blink ze op met een droge doek en spuit ze in met een water- en vuilafstotende spray. Spuit je schoenen na tien keer dragen opnieuw in.

Tip: gebruik nooit té veel product. Leer moet kunnen ademen! Wissel ook voldoende af tussen je schoenen. Het klinkt misschien iets minder charmant, maar leren schoenen moeten zweet kunnen kwijtraken. Afwisselen is dus de boodschap! Nog een reden nodig om die enkellaarsjes te kopen?

——————————————————————————————————————————————–

Met deze vijf lifehacks blijven je sneakers wit (bron Metro)

Sneakers blijven zo lang in de mode omdat ze niet alleen passen bij elke outfit, maar ook heel comfortabel zijn. Alleen is het niet evident om de witte exemplaren proper houden. Dankzij deze trucjes blijven je sportschoenen witter dan wit!
1. Maak je schoenen waterproof

Er bestaat een heel goedkope, efficiënte manier om stoffen schoenen te beschermen tegen de regen. Neem een witte kaars en breek die in twee. Wrijf je schoenen in met de gebroken kanten, zodat de was verspreid wordt op je schoenen. Vervolgens laat de haardroger warme lucht blazen over de schoenen, zodat de was erin trekt. Laat je schoenen afkoelen, en ga er gerust mee in de regen lopen!

2. Poets je schoenen
Gebruik je tandpasta voor extra witte tanden? Goed nieuws: je kunt de tube ook gebruiken voor extra witte schoenen. Poets je sneakers met een toefje tandpasta op een oude tandenborstel en laat een kwartier intrekken. Was de schoenen af met een beetje water, en bewonder het propere resultaat!

3. Was je veters wit
Leg die tube tandpasta nog niet te ver weg, want je kunt ze nog gebruiken voor de veters van je schoenen. Vul een glas met water en laat de veters erin drenken. Gooi er nadien een kwak tandpasta bij en meng alles. Laat je veters drogen, en klaar is kees.
Als kers op de kaart wordt in onderstaand filmpje nog een trucje verklapt om je veters in twee seconden te knopen. Snel naar 3:25!

4. Wrijf je schoeisel in met vaseline
Zijn je schoenen gemaakt van wit leer? Dan is een potje vaseline de oplossing. Smeer een laagje op je schoen met een zacht doekje, wrijf het in met een ronddraaiende beweging, laat de vaseline een paar uurtjes inwerken en veeg die er vervolgens met een schoon doekje weer af.

5. Witte zolen, weinig zon
Witte, rubberen zolen zijn even allergisch aan de zon als vampieren. Als je je schoenen niet aan je voeten hebt, dan breng je ze beter niet in contact met zonlicht. Bewaar ze in een kast of in de doos, dan staan ze het merendeel van de tijd al veilig. Vlekjes op de zolen poets je eraf met een borsteltje, water en milde zeep.

———————————————————————————————————————————–

ANNA POPS
anna pops: maatwerk in (hippe) kinderschoenen

MOROBE : luxe damesschoenen

morobe

SHUZ

JDSPORTS


GRAILS PLUG :
grailsplug : sneakers van hippe merken zoals Jordan’s, Nike en Louis Vuitton.

ELEGNAMO
elegnano : elegante vrouwenschoenen die vuil en waterafstotend zijn

OMODA
omoda : schoenen, schoenen en nog eens …. schoenen

TORFS
Solden (28/12 - 10/01)

komrads : sneakers uit appelleer

wear : WEAR werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt en het verkleinen van de fashion afvalberg door sneaker cleaning en tweedehands sneaker verkoop
————————————————————————————————————————————————–
TWEE VERSCHILLENDE VOETEN??(schoenmaten)

… dan vind je misschien een oplossing op de Facebookpagina “schoenmaatjes”

—————————————————————————————————————————————————

APP

Als je dol bent op schoenen, dan is Stylect een app die je zeker moet hebben. Met deze gratis app kun je namelijk op zoek gaan naar nieuwe schoenen die je kunt kopen. In de app kun je filteren tussen allerlei soorten schoenen, prijscategorie en natuurlijk ook kleur, van designmerken tot de wat goedkopere merken. Je krijgt foto’s te zien van de schoenen in een erg hoge kwaliteit. Alle schoenen die je tegenkomt kun je toevoegen aan je wenslijst en kunnen zelfs besteld worden.