Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

schoenen

LEREN SCHOENEN BESCHERMEN:
Je leren schoenen beschermen? Dat doe je zo! (bron GVA)

Leren schoenen blijven niet alleen super stijlvol, ze zijn ook nog eens ijzersterk als je ze correct beschermt. Maak je schoenen schoon met een vochtige doek en laat ze genoeg drogen.

Je schoenen soepel houden en vlekjes verbergen? Dat doe je met schoensmeer. Kies voor dezelfde kleur als je schoenen of een kleurloze variant om op safe te spelen. Laat het product een half uurtje intrekken, blink ze op met een droge doek en spuit ze in met een water- en vuilafstotende spray. Spuit je schoenen na tien keer dragen opnieuw in.

Tip: gebruik nooit té veel product. Leer moet kunnen ademen! Wissel ook voldoende af tussen je schoenen. Het klinkt misschien iets minder charmant, maar leren schoenen moeten zweet kunnen kwijtraken. Afwisselen is dus de boodschap! Nog een reden nodig om die enkellaarsjes te kopen?

——————————————————————————————————————–

ANNA POPS
anna pops: maatwerk in (hippe) kinderschoenen

MOROBE : luxe damesschoenen

morobe

SHUZ

JDSPORTS


GRAILS PLUG :
grailsplug : sneakers van hippe merken zoals Jordan’s, Nike en Louis Vuitton.

ELEGNAMO
elegnano : elegante vrouwenschoenen die vuil en waterafstotend zijn

OMODA
omoda : schoenen, schoenen en nog eens …. schoenen

komrads : sneakers uit appelleer

wear : WEAR werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt en het verkleinen van de fashion afvalberg door sneaker cleaning en tweedehands sneaker verkoop
————————————————————————————————————————————————–
TWEE VERSCHILLENDE VOETEN??(schoenmaten)

… dan vind je misschien een oplossing op de Facebookpagina “schoenmaatjes”

—————————————————————————————————————————————————

APP

Als je dol bent op schoenen, dan is Stylect een app die je zeker moet hebben. Met deze gratis app kun je namelijk op zoek gaan naar nieuwe schoenen die je kunt kopen. In de app kun je filteren tussen allerlei soorten schoenen, prijscategorie en natuurlijk ook kleur, van designmerken tot de wat goedkopere merken. Je krijgt foto’s te zien van de schoenen in een erg hoge kwaliteit. Alle schoenen die je tegenkomt kun je toevoegen aan je wenslijst en kunnen zelfs besteld worden.