Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

ECOLOGISCH

cosh.eco : De duurzame shoppingroute-planner van COSH! helpt je om snel en gemakkelijk kledingmerken en -winkels te vinden binnen jouw stijl en budget!

greenweez : Bestel uw boodschappen online, biologisch en lokaal. Tegen de beste prijs op Greenweez.be. Zoet – Zout – Hygiëne en Schoonheid – Baby – Onderhoud. Bio Belgische producten

ecosentials : de bol.com van de ecologische produkten

kinfill : Innovator op het gebied van duurzame schoonmaakproducten. Shop nu onze collectie. Een collectie milieuvriendelijke schoonmaakproducten

De Zweedse verf van Moose Färg (https://www.moosefarg.nl/) is een houtverf die duurzaam geproduceerd en biologisch afbreekbaar is. Onze verf bevat een zeer minimale hoeveelheid organische oplosmiddelen en geen schadelijke bestanddelen. De verf is watergedragen en is gebaseerd op bewerkte natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie en andere natuurlijke plantaardige oliën. De verf is zeker 4 tot 5 jaar onderhoudsvrij, bladdert niet en is hiermee een duurzaam alternatief.

be o lifestyle : jouw alledaagse producten gemaakt van planten (oa waterbottle)

ecogoodies : Shop je graag eerlijk en milieubewust? Bij EcoGoodies vind je een overzicht van de beste en leukste duurzame en fair trade webwinkels online, van biologische babykleren tot energiebesparende gadgets, en van recyclebare schoenen tot de nieuwste eco mode!

seepje : Seepje maakt natuurlijke was- en reinigingsproducten op basis van de Sapindus mukorossi vrucht uit Nepal

fairf: Duurzame fairf op waterbasis zonder oplosmiddelen of schadelijke stoffen. Matte muurverf, lak, primer & voorstrijk

eco logisch : web/winkel met milieuvriendelijke produkten voor in en rond uw huis

refurbished : Gereviseerde electronica met ten minste 12 maanden garantie

smoet is een uniek en innovatief Do It Yourself concept rond gepersonaliseerde en 100% natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. We brengen wetenschap, natuur en schoonheid samen en garanderen een efficiënte werking van onze hoogstaande kwalitatieve producten en recepten.

kazidomi : Kazidomi is een online verkoopsite voor gezonde en biologische producten. Je vindt hier voedingsproducten, cosmetica, supplementen en zelfs natuurlijke schoonmaakproducten terug.

projectcece : fair fashion verzamelsite

biotylab: dé Belgische bio cosmetica e-shop voor 100% natuurlijk en ecologisch verzorging die natuur en technologie combineert. Bio’ty Lab biedt een ruime keuze uit mooie, gezonde, leuke en vooral propere schoonsheidsproducten (vrij van parabenen, petro-chemische en synthetische ingrediënten ec

lamazuna : ecologisch gamma met oa produkten voor gelaat, hygiëne, haar, …

yoni : Tampons, maandverband en inlegkruisjes van biologisch katoen

kudzu : Kudzu is een ecologische webwinkel. Op onze webshop vind je een breed gamma van natuurlijke en ecologische producten

ev app : Eén locatie voor alle algemene informatie over Elektrisch Vervoer.

greenpearls : vind ecovriendelijke hotels

greentickets :

Je hebt je bestemming gekozen, en je weet wanneer je gaat reizen. Vervolgens ga je aan de slag met het plannen van je route. Deze welbekende vragen gaan waarschijnlijk door je hoofd:
Welk vervoersmiddel kies ik?
Hoe kom ik het snelst op bestemming?
Wat is mijn goedkoopste optie?
Hoe vaak moet ik overstappen?
Voor je het weet heb je 20 website vensters open staan om al je opties te vergelijken…
Gelukkig bestaan er hele fijne routeplanners om je te helpen met vinden van de beste reismogelijkheden. Zo hebben we eerder al geschreven over Rome2Rio, waarmee je eenvoudige zoekt hoe je van A naar B kan reizen.

Duurzame routeplanner in ontwikkeling
Sinds kort wordt ook een alternatief ontwikkeld door Nederlandse ondernemers: Green Tickets. Niet alleen is deze startup vastbesloten om mensen te helpen bij het vinden van de beste reismogelijkheden, ook houden ze rekening houden met de klimaatimpact van de verschillende vervoersalternatieven.

rescoopv : Overal in Europa verenigen gewone burgers zich om samen windturbines en zonnepanelen te plaatsen, om het distributienet in beheer te nemen, om thuis de samen opgewekte groene stroom of warmte aan een faire prijs geleverd te krijgen.
Ook in Vlaanderen nemen mensen zoals jij het heft in eigen handen. Ze verenigen zich in REScoops, burgercoöperaties voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. Via de leden van REScoop.Vlaanderen kan je rechtstreeks participeren in concrete projecten in jouw buurt.

energiesparen : Energiesparen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid. uitgegeven door het Vlaams Energieagentschap

zero waste project : Denk je bewust te leven maar erger je je aan de hoeveelheid (plastic) afval en rommel die je om je heen verzamelt? Dan is dit hét boek voor jou. Nicky en Jessie Kroon besloten als experiment een maand lang zero waste te gaan leven: zonder afval. Inmiddels zijn ze bijna vier jaar verder en uitgegroeid tot de grootste zero waste-lifestylebloggers van Nederland. In Het Zero Waste Project delen Nicky en Jessie hun twaalf belangrijkste lessen om een duurzame lifestyle te ontwikkelen en vertellen ze over hun successen én mislukkingen. Doei wegwerpkoffiebekers, plastic boterhamzakjes en voorverpakte koekjes. Hi vintagewinkels en betere wereld!

OP ZOEK NAAR NOG MEER INTERESSANTE SITES/APPS,…..?

Ga dan zeker ook eens kijken in de rubriek tweedehands -weggeven – ruilen