Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

Rode Duivels

Hier vind je een overzicht van sites mbt de Rode Duivels (officiële site, supportersattributen, wedstrijden, ….)

———————————————————————————————————————-
tip (bron HLN) :

Van plan om een wedstrijdtruitje van de Rode Duivels te kopen? Dan volgt hier een gratis consumententip: bestel het niét bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond. In de webshop van de KBVB betaal je namelijk 90 euro, terwijl het bij Decathlon, ook officieel distributeur, slechts 69 euro kost. Een prijsverschil van liefst 40% voor precies hetzelfde shirt. Bij de voetbalbond zien ze er geen graten in. “Als een handelaar een product wil verkopen zonder veel marge, is dat zijn strategische keuze”, zegt de verantwoordelijke van de webshop. “Als fans het truitje mét rugnummer en naam van hun favoriete speler willen, kunnen ze trouwens alleen bij ons terecht.” Een truitje met zo’n print erop kost wel nog eens 25 euro extra. (DB)

Hier kan je zelf vergelijken :

https://shop.rbfa.be/match/home

https://www.decathlon.be/nl/browse/c0-alle-sporten/c1-voetbal/c4-belgie/_/N-zv6s9w

————————————————————————————————————————

HET EK 2021 VINDT PLAATS VAN 11/6 TOT 11/7

OFFICIELE SITES

KBVB : officiële site van de Koninklijke Belgische Voetbalbond

1895: officiële supportersclub

FB pagina Belgian Red Devils

RED TOGETHER

Red Together: exclusieve video’s, een unieke blik achter de schermen, ……

KBVB lanceert eigen ‘#DEVILTIME-song’: “Extra sfeer creëren tijdens wedstrijden en bij elk doelpunt”

HLN RED CHALLENGE

“Wij hebben jullie steun nodig!”: Rode Duivels roepen op om mee te doen aan de Red Challenge, en wie weet wint u wel een gesigneerd shirt
www.hln.be/redchallenge

HET ELFTAL VAN FC COLRUYT

Niet te kopen, wel te verzamelen, zijn de voetbalshirts van Colruyt. De supermarktketen verenigt elf merken in FC Colruyt. De speler van Devos Lemmens? Sam Ouraï. En voor Zwan sturen ze Frank Furter het veld op

BPOST LANCEERT BEWEGENDE POSTZEGELS OM RODE DUIVELS TE STEUNEN

Bpost lanceert op 14 juni een speciale set postzegels waarop beweging wordt gesuggereerd. De speciale postzegels dienen om de Rode Duivels een hart onder de riem te steken. Het is voor het eerst dat deze technologie op Belgische postzegels wordt gebruikt, onderstreept bpost in een persbericht.

APPS

BRD app : app Belgian Red Devils

Sporza voetbal app

EK ANTHEMS

DJ Martin Garrix werd door de UEFA gevraagd om het EK 2021 lied te maken.

Meer info en ook info over de vorige EK songs vind je
hier

DE BRABANCONNE

een goede supporter kent natuurlijk ook onze nationale hymne, de brabançonne of toch niet?

brabançonne

INFORMATIEVE SITES

het nieuwsblad : op deze pagina van de site van Het Nieuwsblad vind je oa de groepindeling, speeldagen, recente nieuwtjes over de spelers, ….

Haal voor 45 euro een Rode Duivel in huis 

Elke Belg kan nu een levensgrote Rode Duivels-lifesizers bestellen. De eerste kartonnen standees rolden van de band in print- en signbedrijf 3Motion. De Belgische Voetbalbond gaf officieel zijn zegen daarvoor. “Het is de eerste keer dat je als gewone supporter lifesizers van de Rode Duivels in huis kan halen”, zegt zaakvoerster Femke Helon. 

https://www.mysportshero.be/nl/ 

EK Dorp in je tuin 

Omdat ze hun eventmateriaal dezer dagen amper kunnen gebruiken, verhuurt InBev ‘feestpakketten’ voor wie in zijn  tuin met vrienden naar het EK-voetbal wil kijken 

Voor 399 euro leveren we de tapinstallatie met toog, tafeltjes, een vat bier van 30 liter, frisdranken, chips, vlaggen en allerhande gadgets zoals ook truitjes. Er zitten ook verlengkabels, een lange hdmi-kabel en een geluidsinstallatie bij zodat je met je eigen tv ambiance kan creëren.” 

Wat mag je achteraf houden van alle materiaal? “De gadgets en de glazen van de Rode Duivels, de rest komen we de dag na de match ophalen.” Wie de perfect getapte pint wil, kan nog een barman inhuren tegen 30 euro per uur. En wie meent met 30 liter – of 120 pintjes – te weinig te hebben, kan extra bier bestellen. “We hebben voor elke match van de Belgen 25 pakketten voorzien. Slaat het aan, dan breiden we uit en kunnen we er ook een blijver van maken voor volgende toernooien.” Bestellen kan via www.jupilershop.be. 

BELGISCHE VOETBALHELDENBOX

Boek + Sjaal + Vlag + 8 postkaarten

Boek : Belgische voetbalhelden (240 pagina’s) waarin de 27 grootste voetballers aller tijden worden geëerd.

Alle info : https://www.nieuwsbladshop.be 

ACTIE CARREFOUR : STEUN JE SPORTCLUB

Met de actie “Steun je sportclub” wil Carrefour een flinke ruggensteun geven aan alle sportclubs in ons land, met de steun van de rode duivels.
steun je sportclub

IJSBOERKE LANCEERT TRICOLORE IJSJE 

Het Tricolore ijsje van IJsboerke geeft een unieke smaakcombinatie van vruchtenijs met cola smaak, citroen vruchtenijs en aardbei vruchtenijs. 

https://ijsboerke.be/BE_nl/productdetail/tricolore-x-6/111

JUPILER RED

Gedurende twee maanden kleurt een limited edition van Jupiler, net zoals de Rode Duivels en heel het land, rood binnenin. Dankzij innovatieve brouwtechnieken verandert enkel de kleur terwijl exact dezelfde smaak gegarandeerd blijft. De speciale EK-editie Jupiler Red is vanaf 17 mei verkrijgbaar in de winkels en de horeca. Deze stunt kadert in een groots opgezette supporterscampagne die de supporters voor de Rode Duivels wil verenigen, covid-proof, tijdens het EK voetbal.

ING 

Open een ING Lion Account-zichtrekening en ontvang je Rode Duivels-fanpakket

https://promo.ing.be/promopage/NL/footballmadness

ACTIE COCA COLA : WIN DIVERSE PRIJZEN

https://nl.coca-cola.be/campagnes-promoties/uefa

ING GIF STICKERS

ING Footballmadness

JBC : personaliseer je voetbal t-shirt

Steek onze nationale voetbalhelden een hart onder de riem en supporter samen met het hele gezin in onze leuke personaliseerbare voetbalshirts! Jij kiest zelf je rugnummer én naam. Supporteren doen we bij JBC in stijl!

https://www.jbc.be/nl-be/personalisatie/voetbal-t-shirt/

ACTIE KREFEL : TV TERUGBETAALD

Krëfel betaalt (opnieuw) TV’s terug als Rode Duivels het onmogelijke doen: 17 goals maken op het EK.
Nog nooit maakte een landenteam meer dan 14 goals tijdens een EK voetbal. Maar als het Belgisch nationale elftal volgende maand een mirakel verricht hangt er net als bij het vorige WK iets in de lucht voor Krëfel-klanten. In 2018 zorgde de laatste goal van de Duivels ervoor dat duizenden TV’s terugbetaald werden met winkelkrediet. Om de mogelijke gevolgen toch wat in te perken, wordt deze keer de limiet gelegd op de eerste 2.500 voetbalfans die een televisie van minstens 55 inch (140 cm) kopen. Het goedkoopste model in die categorie staat momenteel in promotie voor 399 euro. De mogelijke vergoeding komt er in winkelkrediet, en krijg je dus niet terug op je rekening gestort. De actie begint op maandag 10 mei (bron HLN)

ACTIE COTE D’OR : STEUN JE CLUB

Zamel geld in voor je voetbalclub of supportersclub met een exclusief Rode Duivels en Red Flames cadeaupakket van Côte d’Or
chocoladeverkoop voetbalclubs

ACTIE COTE D’OR : WE GO FOR GOLD – WIN TAL VAN PRIJZEN 

https://www.wegoforgold.be/

STEL JE GOUDEN EK PLOEG SAMEN VOOR 11 JUNI EN WIN TAL VAN PRIJZEN 

https://goudenek.hln.be/

MC DONALDS : RED DEVILS BURGERS 

Ook zo’n fan van de Rode Duivels? Olé, dan zijn we fans onder elkaar. En om iedereen nog meer energie te geven om te supporteren, zijn er vanaf nu de exclusieve Red Devils burgers in jouw favoriete McDonald’s® restaurant. Je herkent ze meteen aan het brandmerk van de duivelse drietand op het broodje.
Ze komen in twee smaken.

https://mcdonalds.be/nl/red-devils-burgers

SCHIJFJES IN CROKY CHIPS

https://www.croky.be/nl-BE/reddevils

MEDIAMARKT : VERDIEN JE TOESTEL TERUG MET JE VOETBALKENNIS CHIJFJES IN CROKY CHIPS

https://www.mediamarkt.be/nl/shop/promostiek.html

RODE DUIVELS OP DE KOFFIE BIJ BEN CRABBE

In een zesdelige tv reeks op Canvas blikt Ben Crabbé terug op de 5 vorige passages op een EK. Vanaf 24 mei bezoekt Crabbé elke aflevering één sleutelspeler uit de selectie.
Vanaf maandag 24 mei op Canvas

MATCH VAN DE WAARHEID

Een voetbalquiz met een knipoog.  Twee keer per week op Play Sports Open, het gratis sportkanaal van Telenet

 

FUN en FEEST : versiering en fan artikelen
België supporters

VOETBALSHOP : de grootste voetbalwinkel van Vlaanderen met meer dan 5.000 voetbalgerelateerde producten.
Rode Duivels

lensworld: nu ook lenzen in de Belgische driekleur!

FUN
Duivels supportersfeestje

PANINISTICKERS VERZAMELEN EN RUILEN?

VERZAMELEN : paninistickers wk

RUILEN : klik dan hier

Ook de rest van deze site (www.voordeelsites.be) is meer dan de moeite waard! Neem zeker eens een kijkje! Wat vind je allemaal op deze site : oa tips voor uitstapjes met kinderen, veel info mbt bouwen, verbouwen, huren, …., tips en tricks en handige sites en apps voor als je op reis gaat, veel shoptips, ….