Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

MOTO

Hier vind je een overzichtje van leuke sites, apps, … mbt Moto’s (motorkledij, motorfietsen, …..)

belgian bike weekend : Het Belgian Bike Weekend is hét belevingsweekend bij uitstek voor motorrijdend en -minnend België.

motorprijzen : jouw kompas in de Belgische motormarkt. Vind een overzicht van alle prijzen van alle grote merken en hun modellen, vergelijk prijzen

louis: Motorkleding, motorhelmen en motoraccessoires. 35.000 producten van 160 merken

24mx : Belgiës grootste motorsportwinkel

xlmoto : België’s beste motorfietswinkel

motoutlet : outlet en nieuwe collecties – gear and fashion

zero motorcycles : Zero Motorcycles is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van elektrische motorfietsen. Het bedrijf is opgericht in 2006 en staat bekend om zijn hoogwaardige elektrische motorfietsen die zowel op de weg als off-road kunnen worden gebruikt

fc-moto : Motorfiets, Outdoor, Wintersport & Fietsen Online Shop! Topmerken

motoblouz : (Franstalige website) Retrouvez tout l’équipement moto, motard, cross. Plus de 350 marques moto à découvrir. Livraison et retour offerts. Paiement en 3 fois sans frais.

maxxmoto werd eind 2015 opgericht uit het idee om de kwaliteit van klassieke magazines te combineren met een online medium. Ons team van ervaren en gepassioneerde journalisten zet zich in om het immer groeiende digitale publiek te entertainen, in te lichten, te betrekken en te inspireren.  MaxxMoto is meer dan enkel een website, u vindt ons ook terug op FacebookYoutubeTwitter en Instagram.

motoshare : Via de motorverhuur van MotoShare kan je gemakkelijk online een motor huren bij dealers. Heel overzichtelijk kan je alle beschikbare huurmotoren terugvinden, verspreid over gans Vlaanderen, van Brugge, Gent, Antwerpen tot Leuven. Als je via MotoShare huurt, dan moet je geen waarborg betalen en heb je altijd onze interessante huurvoorwaarden!

motoplus : Het laatste motor nieuws met actuele motortesten, vergelijk testen van kleding, helmen en accessoires.

clubmot: motoropleidingen voor en door motorrijders !

route66reizen: Heeft u interesse in motorrijden in USA of Canada? Route 66 Reizen neemt u graag mee voor een onvergetelijke en zorgeloze motorvakantie! U kunt kiezen voor een groepsreis of individuele reis. (Fly&Bike)

BANDENAPP

Rider+ ™ is een innoverende en gratis applicatie voor de community van motor- en scooterrijders. Moteo, Europese invoerder en distributeur sinds meer dan 80 jaar van motoren, scooters, accessoires en onderdelen in Europa, lanceert de applicatie Rider+™. Bedoeling is om de ritten aan het stuur van een gemotoriseerde tweewieler intenser te beleven, ze te delen met anderen, én een goed doel te steunen. Rijden voor je plezier en ondertussen hulp bieden aan de minderbedeelden. Eens geconnecteerd, deel je je ervaringen en maak je kennis met andere motorlievende gebruikers in heel de wereld.