Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

VOORDEELKAARTEN / CASHBACK

Voordeelkaarten, kortingkaarten, verminderingskaarten, ….  bijna iedere winkel, firma, medium heeft er wel één.
Deze zijn meestal beperkt tot klanten van één winkel of winkelketen, leden van een vereniging of mensen die een abonnement hebben op een bepaalde krant of tijdschrift en zijn daarom meestal vrij goed gekend.  Daarnaast zijn er nog een paar andere kaarten die (denk ik) niet altijd even goed gekend zijn maar daarom niet minder interessant.  Ik zet ze voor u even op een rijtje :

joyn : Die stapel klantenkaarten in je portefeuille vervangen door een app? Dat kan. Met de digitale klantenkaart van joyn spaar je voor leuke beloningen bij duizenden handelaars.

lyoness : Het motto van Lyoness luidt: „Geld terug bij iedere aankoop“. Lyoness is een branche-overschrijdende , internationale inkoopgemeenschap met een loyaltyprogramma voor de regionale, nationale
en internationale handel.

my hotelcard : Met je Hotel Card geniet je een jaar lang van een superlaag tarief voor hotelkamer en ontbijt.

en deze en vele andere (klanten)kaarten kan je opslaan in 1 app vb: stocard, fidme

CASHBACK

digitale kortingsbonnen via KBC Deals : Met dat systeem kan je kortingsbonnen in de app selecteren bij enkele tientallen partners. Als je effectief een aankoop doet en via KBC betalen, wordt de korting achteraf automatisch op de rekening gestort. Papieren kortingsbonnen en KBC Deals kunnen gecumuleerd worden. Bij de start pakt KBC uit met kortingen bij McDonald’s, Pizza Hut, Proximus, JBC, Hubo, Impermo… en biedt het lokale deals aan met bijvoorbeeld een Ibis Budget Hotel in Jabbeke, de Gentse bakkerij Aernoudt of privésauna Parein in Beveren-Waas.