Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

je reis boeken (totaalpakket)

TIP!:

Sommige maatschappijen (vb. Neckermann) zijn zowel in België als Nederland actief. Voor dezelfde reis kan je soms tot 30% besparen als je via Nederland boekt (omwille van het verschil in BTW tarief)

OVERZICHT

JETAIR

JETAIRFLY

CORENDON

clubmed : All-Inclusive vakantie by Club Med, een formule op maat voor families, koppels, vrienden en singles: wij doen het werk en geniet optimaal van elk moment van uw vakantie, zonder zorgen over extra kosten.

prijsvrij : Op Prijsvrij.nl vind je alle reizen voor de beste prijzen. Wij hebben de allerbeste deals voor jou onderhandeld. Bekijk & boek direct online

vakantiedeals : vergelijkingssite voor het vinden en boeken van de beste vakanties met vertrek vanuit België

flynous : tips for cheap flights and air tickets, travel deals and other holiday tips to help you to save your money!

WINTERVAKANTIE : zie rubriek wintersport

EXTRA

omnia travel: specialist in vakantiereizen, zakenreizen, incentive reizen, groepsreizen, tuinreizen, bedevaarten en pelgrimstochten.

reisclub morgenster:
Reisclub “MORGENSTER” richt zich vooral op de actieve 50+ers uit het Hageland, maar iedereen uit Vlaanderen is er welkom. In de praktijk hanteren wij ook geen echte minimumleeftijd. Van Theaterbezoek, over dagtrips, naar grotere reizen. Alles onder begeleiding en tot in de puntjes verzorgd
Morgenster schenkt bijzonder veel aandacht aan ongerepte natuur, de authentieke cultuur en de uitzonderlijke bezienswaardigheden van ieder land.
Meer info : reisclub.morgenster@gmail.com

wijntoerisme : Op visit french wine kan je je bezoek aan de Franse wijngaarden tot in de puntjes voorbereiden. Deze portaalsite is beschikbaar in het Frans en Engels.

IN EIGEN LAND : GEBRUIK DE APP YOU FLANDERS

De app geeft een overkoepelend zicht op het Vlaams toeristisch aanbod. De app bevat een druktebarometer waarbij bezoekers en toeristische uitbaters aangeven hoe druk het is in een toeristische uitbating. De app geeft ook op een eenvoudige manier aan welke COVID-19 maatregelen van toepassing zijn, zowel algemeen als voor een specifiek toeristisch aanbod.