Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

boeken-magazines-strips-kranten

BOEKEN

de slegte: een winkelketen die nieuwe boeken, tweedehandsboeken en studieboeken aan- en verkoopt.

bol.com: Aanvankelijk richtte bol.com zich op de verkoop van boeken en cd’s maar in de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid. Momenteel biedt het bedrijf zijn bezoekers via de website Nederlandstalige boeken, internationale boeken (Engels, Duits, Frans, Spaans en Turks), digitale boeken, cd’s, lp’s, dvd’s, blu-rays, games, speelgoed, elektronica (oa televisies, dvd-spelers, telefonie, navigatie en e-readers), computer (oa notebooks, tablets, desktops, accessoires en software), huishoudelijke apparaten, persoonlijke verzorgingsapparaten en keukenapparaten. Bovendien worden op de website tweedehands boeken, cd’s, dvd’s en games verkocht die door geregistreerde gebruikers te koop worden aangeboden.

Kobo Plus: Met het bol.com Kobo Plus ebook abonnement kun je onbeperkt boeken lezen op je e-reader of telefoon voor maar 9,99 per maand. Eerste maand gratis.

charliemag: Online magazine dat geen blad voor de mond neemt. Eerlijk nieuws in een heldere vormgeving.

books in belgium: online platform voor het eenvoudig kopen en verkopen van tweedehands boeken.

boekenfestijn : Het Boekenfestijn is dé gratis consumentenbeurs met meer dan een miljoen nieuwe boeken, multimedia en hobby-artikelen.

ramsj : Grote selectie (5.000+) nieuwe boeken tegen spotprijzen

standaardboekhandel : Ruim aanbod aan Boeken, Ebooks, Muziek, Film, Games, Fotos. Altijd een Standaard Boekhandel dicht in je buurt, bestel ook online.

play : (engelse site, gratis levering in België) voor oa cd’s, dvd’s, games, maar ook kleding, …)

blinkist : Geen tijd om boeken te lezen? Blinkist doet achter de schermen al het leeswerk voor je en voorziet je van samenvattingen van de bestverkochte engelstalige boeken op dit moment. Blinkist richt zich namelijk op non-fictie onderwerpen, zoals Management & Leadership en Persoonlijke Ontwikkeling.

Deze sites helpen je een handje bij het zoeken naar een gepast boek :

langzullenwelezen: Meer leesplezier vind je hier. Hét boekenplatform, boordevol inspiratie & tips van en voor lezers

boekenzoeker : Ben je op zoek naar boekentips? Ga dan naar de boekenzoeker! Je kan er boeken zoeken op onderwerp of op gevoel. Heb je een favoriete soort boeken? Of lees je graag over een bepaald onderwerp, zoek dan een boek op onderwerp. Of misschien zoek je een boek dat past bij je humeur? Hou je van droevige boeken of van boeken waarmee je kan lachen? Kies dan een boek op gevoel. En ook voor alle leeftijden vind je er tips terug!

hebban : hier vind je het laatste boekennieuws, recensies, de boeken top 10 met populairste boeken,…

Goodreads is een sociaal netwerk voor boekenliefhebbers. Op dit platform kun je bijhouden welke boeken je hebt gelezen en welke boeken je nog graag zou willen lezen. Ook kun je aangeven welk boek je op dat moment aan het lezen bent en je kunt recensies schrijven over boeken en sterren geven aan boeken. Er zijn zowel Engelse als Nederlandse boeken op Goodreads te vinden, dus laat je niet afschrikken doordat het een Amerikaanse website is. Beschikbaar als app of gewoon via deze link.

KRANTEN

MAGAZINES

STRIPS

izneo: een digitaal platform voor al wie van strips houdt. Vanaf nu lees je jouw favoriete strips op pc, iPhone en iPad.

stripgids : verschijnt vier keer per jaar, bij het begin van elk seizoen. … met een heel brede focus, houdt Stripgids zijn lezers op de hoogte van wat er reilt en zeilt.

stripinfo : stripdatabank en meer

APP : Protanopia lijkt op het eerste gezicht op ieder ander handgetekend stripboek. Maar direct valt al op dat elk plaatje van het stripverhaal vol beweging zit. In het korte verhaal volg je soldaten die tijdens de Tweede Wereldoorlog op D-Day onderweg zijn naar de kust van Normandië.
Protanopia is interactief stripverhaal
De boot waar ze in zitten deinst over het water, elke soldaat trekt een andere grimas terwijl ze op en neer hobbelen en de spreekwolkjes zweven haast driedimensionaal naast de personages. Maar de meeste indruk maakt Protanopia echter wanneer je je iPhone of iPad kantelt. Alles op het scherm beweegt dan driedimensionaal mee, alsof je door een een soort raampje naar het stripverhaal kijkt.

STORYTEL

Storytel is een digitale abonnementsdienst, waarmee je audioboeken kunt luisteren op je telefoon. Download de Storytel app voor iPhone of Android, sluit een abonnement af en luister naar een bibliotheek van boeken, waar en wanneer je maar wilt.

Een abonnement afsluiten bij Storytel kan via onze website. Het abonnement is onbeperkt, wat betekent dat je zoveel boeken kun luisteren als je maar wilt. Een abonnement bij Storytel is altijd per direct weer opzegbaar, eveneens via de website.