Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

THUIS BIJVERDIENEN

UITGEBREID EN UP TO DATE overzicht van mogelijkheden om thuis en/of in je buurt (bij) te verdienen! Het is een verzameling van mogelijkheden die ik zelf de laatste jaren tegenkwam en zaken die ik online vond. Ik heb alles nagekeken en alle informatie van overal online verzameld. Ik heb dus het opzoekingswerk al voor jullie gedaan!!

Dit Ebook telt 64 bldz. en bevat :

90 mogelijkheden om van huis uit geld te verdienen.
12 mogelijkheden om met je huis en tuin geld te verdienen
23 mogelijkheden om in je buurt geld te verdienen

Alle mogelijkheden staan per rubriek alfabetisch gerangschikt. Telkens ook met wat uitleg en/of verwijzing naar één of meerdere sites waar je alle nuttige info vindt en je kan inschrijven zodat je snel aan de slag kan.
Praktisch zowel voor iemand die al goed weet wat hij/zij ongeveer wil maar nog wat meer info nodig heeft maar ook voor iemand die wil weten welke mogelijkheden er allemaal zijn!

Thuis bijverdienen is niet nieuw en heeft altijd bestaan maar de mogelijkheden zijn de laatste jaren enorm toegenomen!

Mijn naam is Paul Swinnen.

In 2007 maakte ik een e-book over mogelijkheden om thuis te verdienen. Er is uiteraard op 16 jaar tijd veel veranderd … maar toch zijn er ook nog veel gelijkenissen met het e-book van toen! Uiteraard zijn er nu mogelijkheden waar we in 2007 nog nooit van gehoord hadden (denk maar aan vloggen, influencer, online lesgeven….) en ik ben ervan overtuigd dat als er ooit nog een editie komt binnen een jaar of 5 of 10 er weer heel wat nieuwe mogelijkheden zullen zijn.

Zonder het idee om een tweede uitgave te maken, ben ik toch de afgelopen jaren steeds de diverse mogelijkheden van nabij blijven volgen en ondanks het feit dat alles zo snel verandert, hoop ik toch een actueel en goed overzicht te kunnen geven van wat er anno 2023 zoal mogelijk is!

Hopelijk vind je de nodige inspiratie en/of informatie!
Hoe kan je dit ebook bestellen?

————————————————————————

De prijs is 12,95 euro te storten op rekening BE85 7310 4022 9006 op naam van Swinnen L. en je vermeldt in de mededeling jouw emailadres.

Als ik de overschrijving ontvangen heb, stuur ik je een email met als bijlage het ebook. Ik vraag wel uitdrukkelijk om dit niet verder door te sturen of te kopiëren!!

Mocht er om één of andere reden iets verkeerd gaan vb. foutje in email of ik krijg een bericht dat de email niet terecht komt, dan stort ik het geld terug!

————————————————————————–

Ik wens je veel succes!
Paul