Voordeelsites.be

De referentie op gebied van informatie!

cd’s – dvd’s – games

Mediamarkt

gamemania : De speciaalzaak in games! Consoles, Games, Accessoires

amuzzi : een home entertainment-winkel in de volle betekenis van het woord: alle producten op Amuzzi hebben een link met home entertainment. Amuzzi biedt meer dan 40.000 producten online aan en heeft ook een enorme voorraad opgebouwd door de jaren heen. Naast films en videogames, bieden we boeken en goodies / collectiestukken zoals populaire Action Figures, Borstbeelden, Bobble Heads, Headphones en zoveel meer aan.

utomik : de netflix van de computergames – voor een klein maandelijks bedrag kan u putten uit een catalogus van computerspellen in de meest uiteenlopende genres

INVADER/INVDR : the fastest growing games news platform in the Benelux

fishing cactus : site van de Belgische gamesontwikkelaar.

bol.com: Aanvankelijk richtte bol.com zich op de verkoop van boeken en cd’s maar in de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid. Momenteel biedt het bedrijf zijn bezoekers via de website Nederlandstalige boeken, internationale boeken (Engels, Duits, Frans, Spaans en Turks), digitale boeken, cd’s, lp’s, dvd’s, blu-rays, games, speelgoed, elektronica (oa televisies, dvd-spelers, telefonie, navigatie en e-readers), computer (oa notebooks, tablets, desktops, accessoires en software), huishoudelijke apparaten, persoonlijke verzorgingsapparaten en keukenapparaten.  Bovendien worden op de website tweedehands boeken, cd’s, dvd’s en games verkocht die door geregistreerde gebruikers te koop worden aangeboden.

boekenfestijn : Het Boekenfestijn is dé gratis consumentenbeurs met meer dan een miljoen nieuwe boeken, multimedia en  hobby-artikelen.

kdxfairs: overzicht cd- en platenbeurzen

play: (engelse site, gratis levering in België)  voor oa cd’s, dvd’s, games, maar ook kleding, …)

MUZIEKAPPS

soundhound: Onvoorstelbaar snelle muziekherkenning – ’s Werelds enige app die zingen en neuriën herkent

shazam : Shazam herkent muziek en media die rondom jou worden afgespeeld. Tik op de Shazam-knop om ze direct te herkennen, waarna je ze kunt verkennen, kopen en delen. Je kunt Shazam zo vaak gebruiken als je maar wilt!